Nyugat Indiai Szantálfa 100% természetes illóolaj

Vyprodáno
Nyugat Indiai Szantálfa 100% természetes illóolaj
Nyugat Indiai Szantálfa 100% természetes illóolaj
Nyugat Indiai Szantálfa 100% természetes illóolaj
Nyugat Indiai Szantálfa 100% természetes illóolaj
Nyugat Indiai Szantálfa 100% természetes illóolaj
Nyugat Indiai Szantálfa 100% természetes illóolaj
100%-os tisztaságú természetes illóolaj
Meleg, édes
5 ml
Harmonizál, nyugtat.
Bázisjegyű, közepes intenzitású illat
Ol. santali indic. Occidentali
Megnyitja a Gyökércsakra (Múládhara) és Köldökcsakra (Szvádhisztána) energiaáramlását.
1 900 Ft
Bonusový bod: 19 Ft

Általános roboráló. Fertőtlenítő, gyulladásgátló (bőr és húgyúti infekciókban), köptető (légúti fertőzések, gyulladások).
Serkenti a sejtszaporodást, támogatja az immunitást. Afrodiziákum.
Pszichésen gondűző, lelki békét támogató, és inspirálja a kreativitást.

Podrobnosti

TULAJDONSÁGAI:
Egy illóolaj, melyet főleg a parfümkészítésben használnak, de a kozmetikában és az aromaterápiában is: érzéki keleties aromája enyhíti a szorongást, álmatlanságot, kedvez a test és lélek harmóniájának.
Fertőtlenít és segíti a légzést, aromaterápiás formában kiegyensúlyozó hatású.
A testre kenőcsök, emúziók, balzsamok és testolajak formájában felvitt készítményekben bőrregeneráló és nyirokrendszeri pangáscsökkentő hatást fejt ki.

Údaje
Eredete
A szantálfa faanyagának vízgőzdesztillációjával nyerik.
Csillagjegyekre gyakorolt hatás
Erősíti a Kos, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg és Bak csillagképek személyiségjegyeit.
Jól kombinálható
jázmin, pacs rózsa, rózsafa, ylang-ylang.
Helyettesíthető
Légzéskönnyítő hatásában az eukaliptusz, kakukkfű, tömjén helyettesítheti. Érzékeny bőron a jázmin, kamilla és levendula pótolhatja. Pszichés hatásában a bergamott, geránium, kamilla, levendula és tömjén hasonló.
EAN číslo
546775
Webstránka výrobce / produktu
doplňky
Názor
K produktu se nikdo nevyjádřil
ADAGOLÁS, ALKALMAZÁS:

8 – 10 csepp az aromalámpába, párologtatóba kedvező légúti megbetegedésekben, levegő fertőtlenítésére, a nemi vágy erősítésére, és a figyelemösszpontosítás zavartalansága mellett nyugtat. Kedvező hatású az autóvezetés alatt, 2 – 3 cseppet alkalmazva az autó légterében. Amennyiben allergia, érzékenység biztosan kizárható, csöppenthetünk 1 cseppet egyik csuklónkra, majd a két csuklót összedörzsölve magunkkal vihetjük az illatot. 1 – 2 cseppet cseppenthetünk egy zsebkendőre, amiből naponta többször is szippanthatunk. Maszírozásra, bedörzsölésre 1 – 2 %-os hígításban alkalmazzuk (1 – 2 csepp 1kávéskanálnyi, vagy 4 – 8 csepp 1 evőkanálnyi bázisolajhoz). 10 – 20 cseppet adva a mosógépbe, a mosás elején kellemes illatú, fertőtlenítőszer előnyeit élvezhetjük. Relaxáló fürdő céljára 5 csepp szantálfa olajat keverjünk el egy kávéskanálnyi mézben vagy tejben, tejszínben és adjuk a fürdővízhez. Lazítsunk benne kb. 15 percet.

ELLENJAVALLATOK, FIGYELMEZTETÉSEK:

Kemoterápia alatt ellenjavallott. 6 éves kor alatti gyermekek, várandós és szoptatós anyák számára nem ajánlott. Belsőleges fogyasztása szigorúan ellenjavallott. Allergia, egyéni érzékenység nem gyakori, de előfordul. Első használat előtt bőrpróba elvégzése indokolt. Lehetőleg ne használjuk hígítatlanul.

Biztonsági adatok, használat során fontos óvintézkedések:

Általános szabály: ajánlott az alkalmazás előtt 24 órával letesztelni az illóolajakat tartalmazó készítményeket a könyök belső hajlatán
a bőr számára maró hatású illóolaj, kizárólag hígítva használandó!

Kérjük olvassa el:

A tolerancia teszt, bőrpróba, felhasználás a kozmetikában.

Részletek az illóolajak biztonságos használatáról
- vigyázzunk, hogy szembe ne kerüljön
- ellenjavallt a terhesség első harmadában
- tartsuk távol a gyerekektől
Külső használatra; belső használatra csak szakorvos vagy aromaterapeuta tanácsára és felügyelete alatt ajánlott

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden létező felhasználási lehetőséget, óvintézkedést, sem az összes lehetséges interakciót, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, pontosságuk nem garantálható. Nem vállalunk felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozunk a megadott információk javításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak egészségi állapot felmérésére vagy betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére és nem ajánlott annak helyettesítőjeként alkalmazni. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon szakorvoshoz.

Felhasznált irodalom