Fenyő 100% természetes illóolaj

skladem
Složení:
Fenyő 100% természetes illóolaj
Fenyő 100% természetes illóolaj
Fenyő 100% természetes illóolaj
Fenyő 100% természetes illóolaj
Alapanyaga
100%-os tisztaságú természetes illóolaj
Illat
Friss, erős
Kiszerelés
10 ml
Érzelmek
Felemel, vigasztal, nyugtat
Jegye
Fejjegyű, erőteljes intenzitású illat.
Latin neve
Pinus silvestris
Az AYURVEDA szerint
Megnyitja a Harmadik Szem Csakrát (Agja) a szellemi energiák befogadására
1 200 Ft
Bonusový bod: 12 Ft

Az erdeifenyő illóolaj egy elismerten erőteljes frissítő, tónusjavító a test és a lélek számára egyaránt. Illatával, az erdő hangulatát idézi.
Bőrápolásra használt készítményekben melegítő és fellazító hatása miatt használják, az aromaterápiában pedig a hajszolt, alacsony vérnyomású, krónikus fáradságtól szenvedő és minden téren kimerült személyeknek tesz jó szolgálatot.

Podrobnosti

TULAJDONSÁGAI:
Enyhe antiszeptikus, nyákoldó-köptető hatású hörghurutban, felső légúti megbetegedésekben. Helyileg vérbőséget okoz, ezzel enyhíti a reumatikus és neuralgikus fájdalmakat. Borogatásként csökkenti a kiütéseket, sömört. Hatóanyagai felszívódva a vizeletbe jutnak, húgyúti infekciókban is jótékony hatású. Nyugtató hatású, oldja a lelki feszültséget, vigasztal.

Údaje
Eredete
Friss ághajtások és tűlevelek vízgőz desztillációjával nyerik
Csillagjegyekre gyakorolt hatás
Erősíti az Ikrek, Rák, Skorpió, Nyilas és Bakcsillagjegyek személyiségjegyeit.
Jól kombinálható
Boróka, ciprus, eukaliptusz, levendula, muskotályzsálya, rozmaring, teafa, tömjén, zsálya
Helyettesíthető
Lucfenyő. Légzéskönnyítő hatásában az eukaliptusz, fahéj, kakukkfű, kamilla, szegfűszeg hasonló. Pszichés hatásaiban az eukaliptusz és tömjén helyettesítheti.
EAN číslo
935893
Webstránka výrobce / produktu
Názor
K produktu se nikdo nevyjádřil
ADAGOLÁS, ALKALMAZÁS:

Inhaláláshoz 1-3 csepp illóolajat cseppentsünk párologtatóba, vagy aromadiffuzorba. Helyi alkalmazás céljára 1 – 2, legfentebb 3 csepp fenyőolajat egy kávéskanálnyi hordozó anyagban keverjünk el, majd vigyük fel az érintett bőrfelületre. Fürdő céljára 3 csepp fenyőolajat számoljunk 2 l, 35-38 oC hőmérsékletű fürdővízhez. A fürdő időtartam legalább 10, legfentebb 20 perc legyen. Relaxáló fürdőhöz, szaunában, légzéskönnyítés céljára gazdaságosabb a párologtatás. Fürdő céljára 3 csepp fenyőolajat számoljunk 35-38 °C hőmérsékletű fürdővízhez. A fürdő időtartam legalább 10, legfeljebb 20 perc legyen.

ELLENJAVALLATOK, FIGYELMEZTETÉSEK:

Szamárköhögés és asztma esetén fokozhatja a hörgők görcsét. Egyéni
érzékenység előfordul, ilyen esetekben bőrirritációt okozhat. Sérült bőrön sem alkalmazható. Láz, szívelégtelenség, magasvérnyomás esetén
kerülendő.

Biztonsági adatok, használat során fontos óvintézkedések:

Általános szabály: ajánlott az alkalmazás előtt 24 órával letesztelni az illóolajakat tartalmazó készítményeket a könyök belső hajlatán
a bőr számára maró hatású illóolaj, kizárólag hígítva használandó!

Kérjük olvassa el:

A tolerancia teszt, bőrpróba, felhasználás a kozmetikában.

Részletek az illóolajak biztonságos használatáról
- vigyázzunk, hogy szembe ne kerüljön
- ellenjavallt a terhesség első harmadában
- tartsuk távol a gyerekektől
Külső használatra; belső használatra csak szakorvos vagy aromaterapeuta tanácsára és felügyelete alatt ajánlott

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden létező felhasználási lehetőséget, óvintézkedést, sem az összes lehetséges interakciót, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, pontosságuk nem garantálható. Nem vállalunk felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozunk a megadott információk javításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak egészségi állapot felmérésére vagy betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére és nem ajánlott annak helyettesítőjeként alkalmazni. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon szakorvoshoz.

Felhasznált irodalom