Ylang ylang 100% természetes illóolaj

Out of stock
Ylang ylang 100% természetes illóolaj
Ylang ylang 100% természetes illóolaj
Ylang ylang 100% természetes illóolaj
Ylang ylang 100% természetes illóolaj
100%-os tisztaságú természetes illóolaj
Virágos, erotikus
10 ml
Érzéki, felemelő
Bázisjegyű, közepes intenzitású illat
Ylang Ylang III, Cananga odorata
Támogatja a Köldökcsakra (Szvádhistána) energiaáramlását
1 440 Ft
Bonus point : 14 Ft

A virágok virága, az ylang-ylang, édes, egzotikus, különleges illatot árasztva, kedélyjavító, afrodiziákumként hat, eufóriás hangulatot kelt.
Az idegrendszerre gyakorolt nyugtató és csillapító hatásának köszönhetően elősegíti az ellazulást, egy valóságos gyógymód a szorongásnak, a feszült idegállapotnak, a szexuális tevékenység stressz okozta nehézségeinek mérséklésében.

Details

TULAJDONSÁGAI:
Vérnyomáscsökkentő, nyugtatja a légzést, csökkenti a pulzust. Zsíros bőr és haj ápolására alkalmas. Fokozza a nemi vágyat, enyhíti a menstruációs görcsöket. Pszichésen nyugtató, segíti az ellazulást, gondoktól való elszakadást segíti az elalvást.

Info
Eredete
A virágok vízgőzdesztillációjával nyerik.
Csillagjegyekre gyakorolt hatás
Erősíti a Vízöntő, Ikrek, Rák és Skorpió csillagjegyek személyiségjegyeit.
Jól kombinálható
bergamott, grépfrút, levendula, rózsafa, szantálfa.
Helyettesíthető
geránium, jázmin, levendula, narancsvirág. 
Article No.
988277
Additional products
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!
ADAGOLÁS, ALKALMAZÁS:

Párologtatás céljára egyszerre legfentebb 3- cseppet tegyünk párologtatóba, aromalámpába. Legfentebb 1 órát tartózkodjunk az illatban, amit pár óra múlva megismételhetünk. Bőrön legfentebb 3%-os hígításban (3 csepp ylang-ylang olaj 1 kávéskanálnyi bázisolajban) alkalmazható. Pattanásos, zsíros arcbőr ápolására 2 csepp ylang-ylang illóolajból és 100 ml vízből hatásos arclemosót készíthetünk. Alaposan rázzuk fel, majd mártsunk bele egy vattapamacsot vagy sminklemosó kendőt, amivel arcmosás után áttöröljük az érintett területeket. A hidratáló arckrémhez is keverhetünk 1 – 2 csepp ylang -ylang olajat. 2 csepp illóolaja liternyi forró vízhez adva, bőrnyugtató gőzfürdőt vehetünk arcra. Ajánlott a fejünket egy törölközővel letakarni. Dekoltázs ápolására a 3%-ra hígított olajat dörzsöljük, masszírozzuk be a kívánt területre. Nyugtató, afrodiziáló, görcsoldó fürdőhöz 2 csepp ylang-ylang olajat keverjünk össze 2 evőkanálnyi keserűsóval, majd adjuk a fürdővízhez.

ELLENJAVALLATOK, FIGYELMEZTETÉSEK:

Bőr irritáció, egyéni érzékenység előfordul. Túlzó használata  émelygést, fejfájást okozhat. Első használat előtt bőrpróba javasolt. Sose használjuk belsőleg. Ne  használjuk hígítatlanul. Kemoterápia alatt ellenjavallott. Várandós és szoptatós anyáknak, valamint  kisdedkor alatt (3év) nem javasolt. 

Biztonsági adatok, használat során fontos óvintézkedések:

Általános szabály: ajánlott az alkalmazás előtt 24 órával letesztelni az illóolajakat tartalmazó készítményeket a könyök belső hajlatán
a bőr számára maró hatású illóolaj, kizárólag hígítva használandó!

Kérjük olvassa el:

A tolerancia teszt, bőrpróba, felhasználás a kozmetikában.

Részletek az illóolajak biztonságos használatáról
- vigyázzunk, hogy szembe ne kerüljön
- ellenjavallt a terhesség első harmadában
- tartsuk távol a gyerekektől
Külső használatra; belső használatra csak szakorvos vagy aromaterapeuta tanácsára és felügyelete alatt ajánlott

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden létező felhasználási lehetőséget, óvintézkedést, sem az összes lehetséges interakciót, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, pontosságuk nem garantálható. Nem vállalunk felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozunk a megadott információk javításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak egészségi állapot felmérésére vagy betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére és nem ajánlott annak helyettesítőjeként alkalmazni. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon szakorvoshoz.

Felhasznált irodalom