+36303479422 | info@holanne.hu                                                       Termékeinket 9990 Ft feletti vásárlásnál ingyen szállítjuk!

+36303479422 | info@holanne.hu                                                       Termékeinket 9990 Ft feletti vásárlásnál ingyen szállítjuk!

Álmatlanság illóolaj csomag
Skladom

Ebbe a csomagunkba összeválogattuk az aromaterápia Álmatlanság elleni hatású illatait.

Csomagunkban segítségül ajánljuk:

Alapanyaga
100%-os tisztaságú természetes illóolaj
Kiszerelés
4 x 10 ml; 1 x 5 ml.
-15%
5 652 Ft
6 650 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Od: 24.01.2022   Do vypredania zásob!
Porovnanie
K obľúbeným
Bonusové body: 57 Ft
Odporúčam
Tlačí
OTÁZKY K VÝROBKU
ADAGOLÁS, ALKALMAZÁS:

Kérjük, vegye figyelembe, hogy csomagban különböző hatású és felhasználású illatok kerültek beválogatásra, melyekhez más és más hatást és egyéni figyelmeztetés tartozik. Kérjük, a pontos adatokért tekintse meg az olajok leírását.

Biztonsági adatok, használat során fontos óvintézkedések:

Általános szabály: ajánlott az alkalmazás előtt 24 órával letesztelni az illóolajakat tartalmazó készítményeket a könyök belső hajlatán
a bőr számára maró hatású illóolaj, kizárólag hígítva használandó!

Kérjük olvassa el:

A tolerancia teszt, bőrpróba, felhasználás a kozmetikában.

Részletek az illóolajak biztonságos használatáról
- vigyázzunk, hogy szembe ne kerüljön
- ellenjavallt a terhesség első harmadában
- tartsuk távol a gyerekektől
Külső használatra; belső használatra csak szakorvos vagy aromaterapeuta tanácsára és felügyelete alatt ajánlott

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden létező felhasználási lehetőséget, óvintézkedést, sem az összes lehetséges interakciót, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, pontosságuk nem garantálható. Nem vállalunk felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozunk a megadott információk javításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak egészségi állapot felmérésére vagy betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére és nem ajánlott annak helyettesítőjeként alkalmazni. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon szakorvoshoz.

Felhasznált irodalom