Kámfor 100% természetes illóolaj

Nicht auf Lager
Kámfor 100% természetes illóolaj
Kámfor 100% természetes illóolaj
Kámfor 100% természetes illóolaj
Kámfor 100% természetes illóolaj
100%-os tisztaságú természetes illóolaj
Friss illat, intenzív, kámforos
10 ml
Felfrissíti az idegeket, erőnlétet kölcsönöz
Fejjegyű, erőteljes intenzitású illat.
CINNAMOMUM CAMPHORA FORMOSANA
970 Ft
Bonuspunkte: 10 Ft

A kámforbabérfa kérgéből és leveleiből állítják elő,vírusölő és mikróbaölő tulajdonságai miatt elismert.

Bőrbarát illóolaj, de erőteljes, jótékony hatását a légzőrenszerre, az idegrendszerre és különböző bőrbántalmak esetén fejti ki.

Beschreibung

TULAJDONSÁGAI:
Rovarriasztó. Gombaellenes hatását bőr és körömgomba ellenes készítményekben hasznosítják. Jól felszívódik a bőrbe, az idegvégződésekre gyakorolt hatása révén melegségérzetet, és enyhe helyi érzéstelenítő hatást vált ki. Emellett gyulladáscsökkentő, szünteti a gyulladásos ödémát. Rovarcsípés, viszketés, kiütés, helyi bőrgyulladásban hatásos. Inhalálva köhögéscsillapító, légúti gyulladásgátló – felső légúti fertőzések tüneteit enyhíti.

Inhalálva köhögéscsillapító, légúti gyulladásgátló – felső légúti fertőzések tüneteit enyhíti

Daten
Eredete
A kámforbabérfa kérgéből és leveleiből, vízgőzdesztillációval nyerik.
Jól kombinálható
Bazsalikom, kamilla, levendula, rozmaring.
Helyettesíthető
Eukaliptusz, erdei fenyő, lucfenyő, teafa, tömjén.
Artikel-Nr.
191068
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!
ADAGOLÁS, ALKALMAZÁS:

Belsőleges fogyasztását szigorúan kerüljük! Helyileg körülírt bőrfelületre viszketés, fájdalomcsillapítás céljára 10% alatti koncentrációban alkalmazhatjuk (4- 9 csepp tömjénolaj egy kávéskanálnyi bázisolajban). Felső légúti hurut enyhítésére 1- 3 csepp olajat tehetünk párologtatóba. Vagy készíthetünk legfentebb 5%-os masszázsolajat 7 – 9 csepp tömjénolaj 2 kávéskanálnyi bázisolajban való elkeverésével. Ezt kenjük a beteg mellkasára és torkára külsőleg.

ELLENJAVALLATOK, FIGYELMEZTETÉSEK:

Várandósság, szoptatás alatt ellenjavallott, ahogyan 6 év alatti gyermekeknek is. Epilepsziában, skizofréniában és homeopátiás kezelés alatt is kerülendő. Májkárosító hatása vitatott, de krónikus májbetegek lehetőleg kerüljék a bőrön való alkalmazását. Bőr irritációt okozhat. Ne alkalmazzuk hígítatlanul, és előzetes bőrtesztelés nélkül. Belsőleges fogyasztása veszélyes.

Biztonsági adatok, használat során fontos óvintézkedések:

Általános szabály: ajánlott az alkalmazás előtt 24 órával letesztelni az illóolajakat tartalmazó készítményeket a könyök belső hajlatán
a bőr számára maró hatású illóolaj, kizárólag hígítva használandó!

Kérjük olvassa el:

A tolerancia teszt, bőrpróba, felhasználás a kozmetikában.

Részletek az illóolajak biztonságos használatáról
- vigyázzunk, hogy szembe ne kerüljön
- ellenjavallt a terhesség első harmadában
- tartsuk távol a gyerekektől
Külső használatra; belső használatra csak szakorvos vagy aromaterapeuta tanácsára és felügyelete alatt ajánlott

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden létező felhasználási lehetőséget, óvintézkedést, sem az összes lehetséges interakciót, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, pontosságuk nem garantálható. Nem vállalunk felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozunk a megadott információk javításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak egészségi állapot felmérésére vagy betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére és nem ajánlott annak helyettesítőjeként alkalmazni. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon szakorvoshoz.

Felhasznált irodalom