Geránium 100% természetes illóolaj
na skladě

A geránium illóolajat a többnyire dél-afrikai őshazájú és a gólyaorrfélék családjába tartozó (Geraniaceae) muskátli fajok Pelargonium graveolens (rózsamuskátli), P. odoratissimum (citromillatú muskátli), P. radula (cifralevelű muskátli), és hibridjeik virágos-leveles hajtásaiból állítják elő.
Mérsékeli a hangulatingadozásokat, erősíti az érzelmi stabilitást.

Alapanyaga
100%-os tisztaságú természetes illóolaj
Illat
Édes, rózsás
Kiszerelés
10 ml
Érzelmek
Felemelő, romantikus
Jegye
Szívjegyű, erőteljes intenzitású illat.
Latin neve
Pelargonium odorantissimum
Az AYURVEDA szerint
Támogatja a Torokcsakra (Vishuddha) energiaáramlását
1 540 Ft
Porovnání
Oblíbené
Bonusový bod: 15 Ft
doporučuji
Tisk
Otázka o produkte
ADAGOLÁS, ALKALMAZÁS:

Bőrön, külsőleges alkalmazás céljára felnőtteknek 4 – 5 csepp gerániumolajat keverjünk el 2 evőkanálnyi bázisolajban. Gyermekek számára ennek a felét, 2 – 4 cseppet 2 evőkanálnyi bázisolajban. Inhalálás céljára 2 - 3 cseppet tegyünk a párologtatóba, vagy 1 cseppet zsebkendőre, textiliára, amiből naponta többször szippanthatunk. Figyelem: elszínezi az anyagot! Egyes szerzők egyetlen csepp szétkenését ajánlják akupunktúrás pontokon (két csukló belső fele, tarkó) stressz leküzdésére. Ehhez előzetes bőrérzékenységi teszt elvégzése indokolt. 4 – 5 csepp gerániumolajat 2 evőkanálnyi vivőanyagban elkeverve, majd a fürdővízhez adva, relaxáló hatású.

ELLENJAVALLATOK, FIGYELMEZTETÉSEK:

Kizárólag külsőleges használatra. Csecsemők számára ellenjavallott. A hígítatlan olaj bőr irritációt okozhat. Belsőleges használata kerülendő! 

Biztonsági adatok, használat során fontos óvintézkedések:

Általános szabály: ajánlott az alkalmazás előtt 24 órával letesztelni az illóolajakat tartalmazó készítményeket a könyök belső hajlatán
a bőr számára maró hatású illóolaj, kizárólag hígítva használandó!

Kérjük olvassa el:

A tolerancia teszt, bőrpróba, felhasználás a kozmetikában.

Részletek az illóolajak biztonságos használatáról
- vigyázzunk, hogy szembe ne kerüljön
- ellenjavallt a terhesség első harmadában
- tartsuk távol a gyerekektől
Külső használatra; belső használatra csak szakorvos vagy aromaterapeuta tanácsára és felügyelete alatt ajánlott

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden létező felhasználási lehetőséget, óvintézkedést, sem az összes lehetséges interakciót, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, pontosságuk nem garantálható. Nem vállalunk felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozunk a megadott információk javításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak egészségi állapot felmérésére vagy betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére és nem ajánlott annak helyettesítőjeként alkalmazni. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon szakorvoshoz.

Felhasznált irodalom