Természetes alapanyagokból, aromaterápiához, masszázshoz, kozmetikumokhoz.

Kérdése van? Hívjon minket! +36303479422

rólunk

 Engedd meg, hogy bemutassuk a Holanne nevű családi vállalkozásunkat, ahol kézműves tégelyes szójaviasz gyertyákat készítünk szenvedéllyel és odaadással. Termékeink 100%-ban paraffinmentesek, és kizárólag természetes illatokkal készülnek, hogy otthonodba a legkiválóbb minőségű, környezetbarát gyertyák kerüljenek.

 A Holanne gyertyák mindegyike gondos kézimunkával készül, ügyelve a legapróbb részletekre is. Fontos számunkra, hogy termékeink ne csak esztétikailag legyenek vonzóak, hanem egészséges alternatívát is kínáljanak a hagyományos gyertyákkal szemben. Ezért választottuk a szójaviaszt, amely természetes, megújuló forrásból származik, és tisztább égést biztosít.

 Gyertyáink illatanyagait gondosan válogatjuk, hogy természetes, kellemes aromát biztosítsanak, amely nemcsak az otthonod hangulatát varázsolja különlegessé, hanem jótékony hatással is lehet a közérzetedre. Legyen szó egy nyugodt este megteremtéséről vagy egy különleges alkalom emlékezetessé tételéről, a Holanne gyertyák mindig tökéletes választást jelentenek.

 Családunk számára a minőség, a fenntarthatóság és a természetesség a legfontosabb értékek. Szeretnénk, ha te is részese lennél ennek a különleges élménynek, amelyet a Holanne gyertyák nyújtanak. Próbáld ki termékeinket, és hagyd, hogy a természet illatai otthonod részévé váljanak!

Üdvözlettel,

A Holanne csapata