Narancs 100% természetes illóolaj
Raktáron

A narancsolaj a citrusfélék közé tartozó narancs illóolaja, amely már egészen az ókortól kezdve van jelen az orvoslás és a szépészet számos területén,
hiszen alkalmazhatósági területei igen szélesek, és míg régen igazi luxuscikknek számított, napjainkban az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb illóolajok közé tartozik.
Erős nyugtató, ugyanakkor hangulatjavító, újra feléleszti az életerőt.

Alapanyaga
100%-os tisztaságú természetes illóolaj
Illat
Friss, édes-savanykás gyümölcsös illat
Kiszerelés
10 ml
Érzelmek
Felélénkít, felderít
Jegye
Fejjegyű, közepes illatintenzitású olaj.
Latin neve
Citrus aurantium
790 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 8 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
ADAGOLÁS, ALKALMAZÁS:

Javítja az emésztést, segíti az epeürülést. Mindenfajta emésztési panaszra kedvező hatású. Kiegyensúlyozza az étvágyat: szünteti az étvágytalanságot, de a túlevést is gátolja. Előnyös szer fogyókúrák kiegészítésére. A nagy tisztaságú narancsolaj belsőleges fogyasztása több országban engedélyezett, Magyarországon nem. Légtérben párologtatva enyhe fertőtlenítő, jótékony hatású megfázásos, légúti megbetegedések panaszainak csökkentésére. Fertőtlenítő hatású - szájvíz, öblögető formában is hatásos. Táplálja és ápolja a száraz, repedezett bőrt. Illata oldja a rossz közérzetet, felfrissít, javítja a kedélyt és derűssé tesz. Csökkenti a fáradtságérzetet. Nagy előnye, hogy gyermekszobában is használható. Külsőleges testpermetként lázcsillapító hatású.

ELLENJAVALLATOK, FIGYELMEZTETÉSEK:
A bőr egyensúlyának visszaállítása: a száraz és zsíros területek kiegyensúlyozása
Javítja a vérellátást és az anyagcsere folyamatokat, például a kozmetikai szerekben gyakori a cellulitisz kezelésre alkalmas készítmények alapanyagai között
Bőrgyulladás, irritáció és gyulladáscsökkentő hatás
Étvágygerjesztő és gyomorerősítő hatás
Nyugtató és közérzetjavító hatás
Nemi vágyfokozó
Menstruációs panaszok kezelésére kiváló
Immunrendszer erősítő, kiváló megfázásos megbetegedések tüneteinek csökkentésére
Gyulladáscsökkentő: ízületi és izomgyulladásokra kiváló
Baktérium és gombaölő hatású
Egyéb jótékony hatások

A narancsolaj nem csupán kiváló gyógyhatású készítmény és a kozmetikai ipar egyik alapanyaga, de kellemes illatának köszönhetően a parfümipar kedvelt alapanyaga is.
Biztonsági adatok, használat során fontos óvintézkedések:

Általános szabály: ajánlott az alkalmazás előtt 24 órával letesztelni az illóolajakat tartalmazó készítményeket a könyök belső hajlatán
a bőr számára maró hatású illóolaj, kizárólag hígítva használandó!

Kérjük olvassa el:

A tolerancia teszt, bőrpróba, felhasználás a kozmetikában.

Részletek az illóolajak biztonságos használatáról
- vigyázzunk, hogy szembe ne kerüljön
- ellenjavallt a terhesség első harmadában
- tartsuk távol a gyerekektől
Külső használatra; belső használatra csak szakorvos vagy aromaterapeuta tanácsára és felügyelete alatt ajánlott

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden létező felhasználási lehetőséget, óvintézkedést, sem az összes lehetséges interakciót, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, pontosságuk nem garantálható. Nem vállalunk felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozunk a megadott információk javításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak egészségi állapot felmérésére vagy betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére és nem ajánlott annak helyettesítőjeként alkalmazni. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon szakorvoshoz.

Felhasznált irodalom