Természetes alapanyagokból, aromaterápiához, masszázshoz, kozmetikumokhoz.

Kérdése van? Hívjon minket! +36303479422

Méhviasz gyertya

Hogy teszi jobbá az életed?

A méhviasz gyertyák javítják a beltéri levegő minőségét, csökkentik a toxikus anyagok kibocsátását, hosszabb ideig égnek, és természetes, tiszta égést biztosítanak.
Mindezek hozzájárulnak egy egészségesebb és kellemesebb otthoni környezethez, valamint támogatják a fenntarthatóságot és a környezetvédelmet.
A méhviasz gyertyák számos előnnyel rendelkeznek, amelyek jobbá tehetik az életet és megoldást nyújthatnak különféle problémákra.


Milyen problémára nyújt megoldás?

  •  Levegőtisztítás: Méhviasz gyertyák égetése során negatív ionok szabadulnak fel, amelyek a levegőben lévő pozitív töltésű részecskékkel (például por, pollen, baktériumok és egyéb allergének) kötődnek össze, és semlegesítik azokat. Ezáltal javítják a levegő minőségét, ami különösen előnyös az allergiások és asztmások számára.
    Csökkentett Toxinok: A méhviasz gyertyák természetesek és mentesek a káros vegyi anyagoktól, mint például a paraffingyertyákban található kőolajszármazékok. Égés közben a méhviasz nem bocsát ki mérgező anyagokat, ami egészségesebb választás az otthon számára.

  • Tiszta égés: Méhviasz gyertyák égése közben nagyon kevés füst keletkezik, ami csökkenti a beltéri levegő szennyezését. Ez különösen előnyös azok számára, akik érzékenyek a füstre vagy a szennyezett levegőre.

  • Hangulatteremtés: A méhviasz gyertyák lángja melegebb és sárgásabb, mint a paraffingyertyáké, ami barátságosabb és meghittebb légkört teremt. Ez hozzájárulhat a stressz csökkentéséhez és a relaxációhoz.

  • Természetes illat: A méhviasz gyertyák enyhe mézillatot árasztanak, ami kellemes és természetes illatot biztosít anélkül, hogy mesterséges illatanyagokat kellene használni. Ez különösen előnyös azok számára, akik érzékenyek a mesterséges illatokra.

  • Környezetbarát: A méhviasz fenntartható forrásból származik, és biológiailag lebomlik. Ezáltal a méhviasz gyertyák használata csökkenti a környezeti terhelést, és támogatja a méhészek munkáját.




1termék 11
Szűrés
Termék státusza