Szójaviasz gyertyák

Tiszta növényi viasszal készített gyertyák amik krémes kinézetűek és jó illatkibocsátó képességgel rendelkeznek. A szójaviasz állatkísérletmentes növényi alapanyag, tartósítószer mentes, vegán alapanyag.

Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
338248

Az édes félhomály egzotikus illata

Képzelje el, hogy egy szempillantás alatt egy varázslatos világba kerülhet. Egy egzotikus világba, ahol minden illat édes, ahol kellemes a félhomály, ahol bármi megtörténhet. Szakadjon ki a mindennapokból, egy nehéz nap után lazítson a szultánák és szultánok különleges világában. Ebben többek között a segítségére lesz a levendula, a szegfűszeg és a szantál különleges egyvelege. Próbálja ki, és élvezze az olajok jótékony hatását, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
622632

A meghitt ünnep illata

Biztos mindenkinek ismerős az érzés, mikor az otthon melegét egy édes, finom, kellemes, valódi kézzel készített süteményt illata lengi be. Mikor már alig várjuk, hogy kedvenc almáspiténk kész legyen. Ezt az érzést, illatot hoztuk el gyertyánkban. Mindamellett, hogy az illatába legszívesebben beleharapnánk, kedvező hatással van közérzetünkre is.
A benne levő fahéj és szegfűszeg illóolajoknak köszönhetően élénkítő hatású, fertőtlenítő, fertőzésgátló, légzésjavító és fokozza immunrendszerünk működését.
Élvezze gyertyánk hangulatát, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

 

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
219841

A reggeli kert illata

 

Sokat gondolkodtunk azon, hogy adhatnánk át a reggeli kert illatát. Mikor  még nyugalom van, mikor ébred a természet, mikor elkezdődik a nap. Így született meg ez a gyertyánk, mely valódi egyvelege lett a szeretett levendulának, leheletnyi ylang ylang illattal fűszerezve, megbolondítva a kubeba kicsit bódító aromájával. Üljön le, és érezze ahogy Önnel együtt feléled a természet, érezze az olajok jótékony hatását, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
product_103

Masszázshoz, ellazuláshoz

Ebben a gyertyában elhoztuk a valódi citromfű illatát, minden kedvező hatásával együtt. Használatakor egy igazi citromfű liget közepén érezhetjük magunkat. A benne levő citromfű illóolajnak köszönhetően érezni fogjuk nyugtató hatását. Segíti az érzelmi egyensúlyt, békét és melegséget hozhat otthonunkba.
A citromfű illóolaj tisztítja a beltéri levegőt, növeli a koncentrációt, kedvező hatással lehet fejfájás és álmatlanság esetén is.
Gyújtsa meg gyertyánkat, és élvezze kényeztető hatását, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
product_106

Illatmentes, natúr változat.

Ha valaki nem szereti az illatokat, vagy ha olyan élethelyzet adódik, ahol nincs szükség illatokra, csak a gyertya hangulatára, a lángok meghitt félhomályára, akkor ez a legjobb választás az Ön számára.
Gyújtson meg egy gyertyát, és élvezze a natúr, tiszta fényét, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
903761

A fűszeres bazár illatai

Az édes illat kedvelőinek szeretnénk kedveskedni ezzel a gyertyánkkal. A virág és a fűszer meglepő találkozásából született meg ez az illat. Próbálja ki a levendula és a fahéj különleges illatélményét, és élvezze az olajok jótékony hatását, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
971968

Ellazuláshoz, meditációhoz

Képzelje el, hogy egy erdei ösvényen sétál. Felnéz, és a cédrusok már szinte az eget súrolják.
A nap sugarai azért itt ott még átvilágítják a erdő koronáit. Most pedig álljon meg, csukja be a szemét és lélegezzen egyet.
Amellett, hogy az illat egészen egyedi, a benne levő cédrus és citronella illóolajoknak köszönhetően segít megnyugodni,
relaxálni, kicsit lelassulni a mindennapok forgatagában.
Ezt az érzést szeretnénk elhozni otthonába, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
292107

Az örök klasszikus

Az örök klasszikus. Ha illatos gyertyáról beszélünk, az első ami eszünkbe jut, az a levendula!
Gyertyánk 100%-os tiszta levendula illóolaj tartalmának köszönhetően rendkívül jó hatással van közérzetünkre, nyugtat és ellazít egy hosszú fárasztó nap után.
Gyújtsa meg gyertyánkat ha szeretne egy kicsit kikapcsolódni a mindennapok nyüzsgéséből. Üljön le, és érezze a levendula jótékony hatását, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
825326

A frissítő nyári szél illatai

Frissítő, mint a nyári szellő. Gyertyánk méltón viseli nevét, hisz egy teljesen üde, frissítő, nyári illatot készítettünk. A benne levő menta és levendula segít felfrissüli, rendezni a gondolatait és felkészülni a napi teendőkre. Próbálja ki, és élvezze az olajok jótékony hatását, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

Tiszta növényi viasszal készített gyertyák amik krémes kinézetűek és jó illatkibocsátó képességgel rendelkeznek. A szójaviasz állatkísérletmentes növényi alapanyag, tartósítószer mentes, vegán alapanyag.