Sópipa2
Raktáron
Az otthonába viszi a sóbarlang terápiák gyógyhatását! Allergia, asztma, megfázás és más légúti megbetegedések kiváló ellenszere! A készülék felbontás után, használattól függően 3-6 hónapra elegendő hatóanyagot tartalmaz!
Alapanyaga
Orvosi minőségű műanyag
3 190 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 32 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
A készülék használata:
A készüléket szájba kell venni és a csutorán keresztül belélegezni a levegőt, majd orron keresztül kifújni. A légzést normál intenzitással erőlködés nélkül végezzük..
A tisztulási folyamat beindulásakor a régi lerakódások köhögéssel, orrfolyással távozhatnak a szervezetből.

A készüléket akut esetben naponta összesen 15-25 percet ajánlatos használni, napi 3-4 részletre elosztva, alkalmanként 4-5 percig. Megelőzésként napi 10-15 perc használatot javaslunk.

A sókristályok a belégzés után a légutak nyálkahártyáját intenzív tisztító munkára serkentik, így segítik a természetes öntisztító folyamatok beindulását. A só a baktériumok és vírusok elpusztításában is részt vesz, sőt a legújabb vizsgálatok szerint közreműködik az immunrendszer működésének kiegyensúlyozásában is. Tisztítása a külső felületén enyhén nedves ruhával történhet, mert a készülékbe víz nem kerülhet. Páramentes száraz helyen tárolandó!
A készülék hatóanyaga:
Nátrium-klorid: 99,20% ; Kálcium-szulfát: 0,40% ; Magnézium-klorid: 0,08% ; Kálcium-klorid: 0,08% ; Vas(III)-oxid: 0,001%

A készülék felbontás után, használattól függően 3-6 hónapra elegendő hatóanyagot tartalmaz!
Leírás:
Naponta pár perc használattal kedvezően befolyásolhatjuk a:
  • náthát
  • megfázásos tüneteket
  • bronchitist
  • köhögést
  • influenzás tüneteket
  • hörghurutot
  • orrdugulást
egyéb légúti fertőző betegségeket
A Sópipa2  kiválóan alkalmas az asztmás és allergiás tünetek kezelése mellett a dohányzás okozta légúti problémák enyhítésére is.