Természetes alapanyagokból, aromaterápiához, masszázshoz, kozmetikumokhoz.

Kérdése van? Hívjon minket! +36303479422

Fény és lélek

Miért szójaviasz?

Holanne
Holanne
2024.05.21 22:21
Miért szójaviasz?

Amikor gyertára gondoltunk számos szempontot mérlegeltünk, és választottuk a szójaviaszt a paraffin helyett gyertyáinkhoz. Az alábbiakban szeretnénk megosztani veletek, miért tartjuk ezt a választást olyan különlegesnek és fontosnak

 Környezetvédelem

Megújuló forrás:

A szójaviasz szójababból készül, amely egy megújuló erőforrás. Így hozzájárulhatunk a fenntarthatósághoz és óvhatjuk bolygónkat a jövő generációi számára.

Környezetbarát:

A szójaviasz előállítása és égése során kevesebb káros anyag kerül a levegőbe, így csökkenthetjük az ökológiai lábnyomunkat és a légszennyezést.

Egészség és Biztonság

Tisztább égés:

A szójaviasz gyertyák tisztábban égnek, kevesebb kormot és füstöt termelve. Ezáltal otthonaink levegője tisztább marad, ami különösen fontos a beltéri használat során.

Mérgező anyagok nélkül:

A szójaviasz nem tartalmaz mérgező vegyi anyagokat, így gyertyáink biztonságosabbak és egészségesebbek.

Felhasználói Élmény

Hosszabb égési idő:

A szójaviasz gyertyák alacsonyabb hőmérsékleten égnek, így tovább tartanak, ami gazdaságosabb és praktikusabb megoldást jelent.

Kellemes illatok:

A szójaviasz jobban tartja az illatanyagokat, így gyertyáink kellemes és tartós illatélményt nyújtanak. 

Vásárlói Előnyök

Környezettudatos választás:

Örömmel látjuk, hogy egyre több vásárlónk választja a természetes és biztonságos termékeket. A szójaviasz gyertyák megfelelnek ezeknek az elvárásoknak, és reméljük, hogy ti is ugyanúgy élvezitek őket, mint mi.

A szójaviasz választása nemcsak a környezetünk és egészségünk védelme érdekében fontos, hanem gyertyáink minősége és a vásárlói élmény szempontjából is előnyös.

Köszönjük, hogy velünk tartotok ezen az úton, és reméljük, hogy továbbra is örömötöket lelitek gyertyáinkban.