Mandarin (vörös) 100% természetes illóolaj

Nie je na sklade
Mandarin (vörös) 100% természetes illóolaj
Mandarin (vörös) 100% természetes illóolaj
Mandarin (vörös) 100% természetes illóolaj
Mandarin (vörös) 100% természetes illóolaj
Mandarin (vörös) 100% természetes illóolaj
Mandarin (vörös) 100% természetes illóolaj
100%-os tisztaságú természetes illóolaj
Édes, citromos
10 ml
Ösztönöz, felderít, oldja a szorongást.
Szív – fejjegyű, közepes erősségű illat
Citrus reticulata
1 600 Ft
Bonusové body: 16 Ft

A mandarin nagy valószínűséggel Kínából származik, az ókorból ismert és használt gyümölcs, nevét onnan kapta, hogy a hagyományok szerint a felajánlott hódolat szimbólumaként ajándékozták a mandarinoknak, elismerten nyugtató és relaxáló hatású. A kozmetikában általában a bőr és a haj tisztítására és a higiéniai termékek illatosítására használják.

Podrobnosti

TULAJDONSÁGAI:
Elsősorban ízéért és illatáért használják (élelmiszer és kozmetikaipar). Fitoterápiás alkalmazása nem jelentős. Emésztésjavító, gyomorerősítő, epeürülést fokozó. Frissíti a szellemet, nyugtató, szorongáscsökkentő, antidepresszáns hatású. Kisgyermekeknél is alkalmazható.

Údajov
Eredete
A gyümölcshéjának hidegsajtolásával nyerik.
Jól kombinálható
bazsalikom, bergamott, levendula, lavandin, narancsvirág, szegfűszeg, szerecsendió.
Helyettesíthető
bergamott, grépfrút, narancsvirág. Emésztéstámogató hatásához a borsmenta, kamilla, édeskömény, koriander hasonló.
EAN číslo
340969
Výrobca/URL produktu
Hodnotenia
Neexistuje žiadny názor
ADAGOLÁS, ALKALMAZÁS:

Sok országban engedélyezett belsőleg 1 – 2 csepp mandarinolaj egy csészényi italban, vagy élelmiszerekhez adva. Párologtatásra egyszerre 1- 2 csepp mandarinolajat használjunk. Naponta 2 – 3-szor 1 – 1 órát alkalmazva érjük el a legjobb hatást. Gyermekszobában is használhatjuk. Helyezzünk egy darab textiliát, vattapamacsot szagtalanítás céljára ruhásszekrénybe (2 – 3 csepp mandarinolajjal), cipőkbe (1 csepp mandarinolajjal). Fürdővízhez adjunk 2 – 3 csepp mandarinolajat valamilyen vízzel keveredő hordozóanyagban előzetesen elkeverve. Bőrápoló vagy élénkítő masszázs céljára 2 – 4 csepp mandarinolajat adjunk 1 kávéskanál bázisolajhoz. Pici felületekre (szúrt seb, rovarcsípés) érzékenység hiányában megpróbálkozhatunk 1 csepp hígítatlan mandarinolajjal is.

ELLENJAVALLATOK, FIGYELMEZTETÉSEK:

Fotoszenzibilizál. Egyéb mellékhatások nem ismertek. Allergia, egyéni érzékenység nagyon ritka!

Biztonsági adatok, használat során fontos óvintézkedések:

Általános szabály: ajánlott az alkalmazás előtt 24 órával letesztelni az illóolajakat tartalmazó készítményeket a könyök belső hajlatán
a bőr számára maró hatású illóolaj, kizárólag hígítva használandó!

Kérjük olvassa el:

A tolerancia teszt, bőrpróba, felhasználás a kozmetikában.

Részletek az illóolajak biztonságos használatáról
- vigyázzunk, hogy szembe ne kerüljön
- ellenjavallt a terhesség első harmadában
- tartsuk távol a gyerekektől
Külső használatra; belső használatra csak szakorvos vagy aromaterapeuta tanácsára és felügyelete alatt ajánlott

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden létező felhasználási lehetőséget, óvintézkedést, sem az összes lehetséges interakciót, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, pontosságuk nem garantálható. Nem vállalunk felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozunk a megadott információk javításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak egészségi állapot felmérésére vagy betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére és nem ajánlott annak helyettesítőjeként alkalmazni. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon szakorvoshoz.

Felhasznált irodalom