Muskotályzsálya 100% természetes illóolaj

Nincs raktáron
Muskotályzsálya 100% természetes illóolaj
Muskotályzsálya 100% természetes illóolaj
Muskotályzsálya 100% természetes illóolaj
Muskotályzsálya 100% természetes illóolaj
100%-os tisztaságú természetes illóolaj
Virágos, füves, keser-édes illat
5 ml
Ellazító, az idegrendszert nyugtató, antidepresszív hatású
Szívjegyű, közepes intenzitású illat.
Salvia scarea
Megnyitja a Harmadik Szem Csakrát (Agja) a szellemi energiák befogadására
1 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft

Jellegzetes illatú, antioxidáns, enyhíti a menstruációs panaszokat, segít a menopauza idején fellépő tünetek ellen, segíti az elalvást. Kozmetikában meleg virágos illata és illatrögzítő hatása miatt használják.

Részletek

TULAJDONSÁGAI:
nyugtató, ellazító, álmosító – segíti az elalvást. Görcsoldó (ösztrogénszerű hatása miatt elsősorban nőknek ajánlott menstruációs görcsök, menopauza körüli tünetek ellen!). Antibakteriális.

Adatok
Eredete
Virágzó hajtások vízgőzdesztillációjával nyerik.
Csillagjegyekre gyakorolt hatás
Erősíti az Ikrek és Nyilas csillagjegy személyiségjegyeit.
Jól kombinálható
Bergamott, cédrus, jázmin, levendula, narancs, narancsvirág, pacsuli, római kamilla, rózsafa, szantálfa, teafa, ylang-ylang.
Helyettesíthető
Ánizs, bergamott, boróka, kamilla, levendula, erdei fenyő.
Cikkszám
814533
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
ADAGOLÁS, ALKALMAZÁS:

inhalálás céljából 2 – 3 csepp  muskotályzsálya olajat cseppentsünk az inhalátorba.  Ugyanennyi permetezhető potpourira is. Alvás  elősegítésére 1-2 csepp a párnára. Bedörzsölés, masszírozás céljára 3 csepp olajat adjunk egy  evőkanálnyi bázisolajhoz. Menstruációs görcsök enyhítése céljából az alhas masszírozása kiegészíthető  az akupresszúrás (LIV-3, SP-6 és REN-6) pontokra cseppentett 1-1 csepp olaj bemaszírozásával is. Sose  masszírozzuk valamennyi akupresszúrás pontot egyszerre, hanem váltakozva. Megelőző jelleggel a  menstruációt megelőzően pár nappal elkezdhető az eljárás. Fürdőolajként 5 - 6 csepp egy kád vízhez,  előzetesen vivőanyagban (evőkanál méz, tej) elkeverve. Ahol belsőleges használata engedélyezett: 1 – 2 csepp teába csöppentve. Max 3 csepp fogyasztható naponta 2 – 3 részletben. 

ELLENJAVALLATOK, FIGYELMEZTETÉSEK:

csökkenti a figyelemösszpontosítást – autóvezetés, gépkezelés, figyelemösszpontosítást igénylő tevékenység alatt ne használjuk.

Biztonsági adatok, használat során fontos óvintézkedések:

Általános szabály: ajánlott az alkalmazás előtt 24 órával letesztelni az illóolajakat tartalmazó készítményeket a könyök belső hajlatán
a bőr számára maró hatású illóolaj, kizárólag hígítva használandó!

Kérjük olvassa el:

A tolerancia teszt, bőrpróba, felhasználás a kozmetikában.

Részletek az illóolajak biztonságos használatáról
- vigyázzunk, hogy szembe ne kerüljön
- ellenjavallt a terhesség első harmadában
- tartsuk távol a gyerekektől
Külső használatra; belső használatra csak szakorvos vagy aromaterapeuta tanácsára és felügyelete alatt ajánlott

A termékinformációk és használati utasítások kizárólag oktatási céllal kerülnek közzétételre, és nem tartalmaznak minden létező felhasználási lehetőséget, óvintézkedést, sem az összes lehetséges interakciót, összeférhetetlenséget vagy lehetséges mellékhatást. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek, pontosságuk nem garantálható. Nem vállalunk felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozunk a megadott információk javításán és kiegészítésén. A termékek és az információk nem szolgálnak egészségi állapot felmérésére vagy betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére és nem ajánlott annak helyettesítőjeként alkalmazni. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon szakorvoshoz.

Felhasznált irodalom